Jun
14
2011

Intalniri2.ro

Intalniri2 este un site de socializare si intalniri online, dedicat persoanelor ce au varsta majoratului implinita si care doresc sa socializeze, sa isi faca prieteni noi si de ce nu, sa isi gaseasca aventura sau poate chiar marea dragoste.

Siteurile de socializare si de intalniri online sunt foarte multe, insa Intalniri2 este diferitĀ  atat prin aspect si functionalitate cat si prin concept. Plecand de la ideea de socializare si intalniri, acest site nu isi tine utilizatorii doar in mediul online, le ofera posibilitatea sa se cunoasca si in cel real, reunindu-i periodic, odata la trei luni, la petrecerile siteului organizate in cadrul clubului Dario.

Pe Intalniri2 poti cunoaste si intra in contact cu o multime de femei si barbati din intreaga lume, poti discuta cu acestia prin intermediul mesageriei, a chatului web sau strict in privat, pe webmessenger, participi la diverse evenimente, concursuri, clasamente sexy si popularitate si poti castiga diverse premii surpriza.

Deasemeni, pentru pasionatii de jocuri multiplayer, Intalniri2 le pune la dispozitie o serie de jocuri precum table, sah, biliard s.a.

In fiecare seara de vineri si sambata, incepand cu orele 22:00, transmitem live(audio si video) pe chatul siteului cat si pe radio Intalniri2, petrecerile din Dario Club.

Pentru toate aceastea si multe altele te asteptam sa te inregistrezi pe www.intalniri2.ro

Articole similare

Despre autor: skrintitu sK

"Daca nu as fi un om as fi o maxima" - skrintitu

3 Comentarii + Lasa comentariu

Lasa un comentariu

~O) x-( m/ b-) >:d< >:P >:) =)) <:-p ;> ;;) ;)) ;) :x :D/ :D ::> :-w :-o :-h :-b :-P :-?? :-< :-& :* :)) :) :(( :( 8-| 8-> ))=

Intaniri2 - site de socializare si intalniri online
Dario Club
Radio Intalniri2 - un radio online cu muzica de toate genurile

Blog Intalniri2

Evenimente Intalniri2.ro

Anunturi

Alte recomandari