Jun
14
2011

Site de intalniri online

Un site de intalniri online are la baza ideea de a socializa, comunica, si este dedicat femeilor si barbatilor ce au varsta majoratului implinita si care cauta o relatie de lunga sau scurta durata, o aventura de o noapte sau chiar casatorie.

Ani in urma siteurile de intalniri online erau ceva tabu, lumea nu discuta atat de deschis despre ele, insa odata cu trecerea timpului aceste siteuri si-au castigat loc de frunte pe piata online, devenind parte din viata de zi cu zi a multora dintre noi.

Viata trepidanta, lipsa timpului, timiditatea, mediul in care traim sunt unele din motivele pentru care folosim siteurile de intalniri online, insa adevaratele motive pentru care oamenii folosesc astfel de siteuri sunt trairile lor interioare, curiozitatea, nemultumirea de ceea ce au si dorinta de a obtine ceea ce cauta, nevoia de nou.

Oferind o alternativa a vietii reale, la inceput, aceste siteuri au fost impartite in doua mari categorii, siteuri de matrimoniale, dedicate persoanelor ce doresc sa se casatoreasca si cele dedicate strict relatiilor sexuale. Odata cu trecerea timpului si evolutia societatii s-a demonstrat ca aceasta impartire era usor eronata, deoarece omul care cauta sa se casatoreasca pe un site de matrimoniale nu excludea posibilitatea unei relatii strict sexuale sau a unei relatii de dragoste fara finalizarea in casatorie. Astfel au aparut siteurile de intalniri online, cu o denumire generica si mult mai sugestiva, aceste siteuri reusesc cu succes sa inglobeze in ele toate aceste tipuri de relatii de care un om poate avea nevoie.

Un site de intalniri online este practic un intermediar, prin care cautam ceea ce ne dorim si multumita caruia reusim sa materializam aceasta cautare intr-o intalnire reala, iar pentru a ocoli anumite neplaceri si intalniri esuate, trebuie sa fim atenti cand alegem un site de intalniri online. De aceea un astfel de site trebuie sa fie clar, cu o informatie usor de perceput, asta deoarece datorita competitiei, multe siteuri de gen, tind sa aibe profiluri de utilizatori false si pentru a atrage un trafic cat mai mare. Aviz barbatilor, daca intrati pe un astfel de site si vedeti ca “donsoara”, la profilul careia tot comentati si trimiteti mesaje decente chiar, nu va raspunde sau nu are activitate prin comenturi si mesaje pe site cu ceilalti membri, atunci cel mai probabil este un profil fals. Pe urma este recomandat ca un site de intalniri online sa aibe si un chat video(cu webcam) asta pentru ca utilizatorii se sa convinga unul pe altul de existenta lorĀ  si ca persoana din pozele de la profil este reala. Mesageria de asemeni are rolul ei in mentinerea unui contact cat mai strans intre membrii acelui site.

Insa oricat de bun si dotat ar fi un site de intalniri online, alegerea cu cine comunicati si va intalniti va apartine in totalitate.

 

Articole similare

Despre autor: skrintitu sK

"Daca nu as fi un om as fi o maxima" - skrintitu

1 Comentariu + Lasa comentariu

  • casatorit 29 ani caut doamna sau domnisoara casatorita sau nu pentru intalniri secrete. rog si ofer seriozitate si discretie! nr meu 0768/61.39.05 sau id mantearazvan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu

~O) x-( m/ b-) >:d< >:P >:) =)) <:-p ;> ;;) ;)) ;) :x :D/ :D ::> :-w :-o :-h :-b :-P :-?? :-< :-& :* :)) :) :(( :( 8-| 8-> ))=

Intaniri2 - site de socializare si intalniri online
Dario Club
Radio Intalniri2 - un radio online cu muzica de toate genurile

Blog Intalniri2

Evenimente Intalniri2.ro

Anunturi

Alte recomandari